Odabrani udžbenici za školsku godinu 2019./2020.
Odabrani udžbenici za školsku godinu 2020./2021.
Odabrani udžbenici za školsku godinu 2021./2022.
Odabrani udžbenici za školsku godinu 2022./2023.
Upute
Zalogajcek2_osobnaiskaznica
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Da bi naša hrana bila ukusnija i privlačnija, u kuhanju se često koristimo dodacima jelima koji sadrže i neke nezdrave sastojke.
Učenici PRO G: Šemnica, Mala Ekološka skupina su uoči predstojećeg Dana kruha napravili svoj, zdrav i potpuno prirodni dodatak , inačicu popularne Vegete. Donosimo vam i recept, na vama je da se okušate u pripremi!
-2.5 kg mrkve
-1.25 kg celera s lišćem
- 1.25 kg peršina s lišćem
- 5 ovećih poriluka
- 5 glavica luka
- 5 ili više režnjeva češnjaka
Sve samljeti na sitno, dobro izmješati. Na jedan i pol kilograma povrća doati 0,5 kilograma soli. Dobro izmiješati, ostaviti 2-3 sata, puniti staklenke.
Fotogalerija: SVAKOG DANA - ZDRAVA HRANA!
Učiteljica Vesna Horvat